Volkert van der G. mag GEEN 6 jaar strafvermindering krijgen!
Op 2 mei 2014 gaat Simon Fortuyn een landelijke demonstratie organiseren in Rotterdam.
Het moet een vredige en waardige demonstratie worden zoals dat ook was bij de begrafenis van Pim Fortuyn waarbij mensen vanuit alle gelederen van de samenleving zich waardig hebben gedragen en hun emoties hebben kunnen laten zien.

Wilt u meedoen op 2 mei 2014 dan vragen wij u zich hiervoor aan te melden door onderstaand formulier in te vullen.
U wordt dan tijdig op de hoogte gebracht. FORMULIER IS NIET MEER BESCHIKBAAR

Waarom mag Volkert van der G. GEEN 6 jaar strafvermindering krijgen!
Elke moord is er een teveel en is een drama voor de familie, vrienden en kennissen. De moord op Pim Fortuyn is echter veel meer dan dat want een politiek leider en potentieel Minister President is vermoord en daarmee is er ook een aanslag gepleegd op de grondwettelijke rechtsorde. Dit is een rechtstreekse aanslag op de democratische rechtsorde en democratische instituties. Het is ook overduidelijk een politieke moord met vervolgens in 2003 ook nog eens een politiek proces. De straf die Volkert van der G. heeft gekregen is ook duidelijk een rechterlijke dwaling! Daarom is er 12 jaar na de moord op Pim Fortuyn nog steeds zeer grote onrust onder de bevolking van Nederland. Maar ook de politiek is tot op de dag van vandaag totaal de weg kwijt. Het vertrouwen van de bevolking in de politiek is inmiddels tot een dieptepunt gedaald en het vertrouwen in de rechtstaat is hard op weg dezelfde kant op te gaan.

Door het omvangrijk maatschappelijke aspect van de laffe daad van Volkert van der G. verkeerde onze samenleving in 2002 aan de rand van een gewelddadig conflict en daardoor kwam men destijds ook zeer veel beveiligers tekort. Dit alles had voorkomen kunnen worden als er voor 6 mei 2002 één enkele man wel was beveiligd, Pim Fortuyn. Het tegendeel is gebeurd, er is zelfs een haatcampagne gecreëerd door de politieke Elite waar de honden geen brood van lusten alsof Pim Fortuyn een racist was en een gevaarlijke man. Deze walgelijke haatcampagne met pure leugens is ook nog eens gefaciliteerd en ondersteund door een groot deel van de zogenaamde onafhankelijke en objectieve media die op slaafse wijze de gevestigde politiek ruimschoots tot dienst waren. Pim Fortuyn heeft uit pure wanhoop op TV nog een noodsignaal afgeven omdat hij donders goed aanvoelde dat deze vreselijke haatcampagne met pure leugens levensgevaarlijk voor hem was. Kijk maar eens naar; http://www.smolderstilburg.nl/filmpjes/pim-fortuyn-als-mij-wat-gebeurt.wmv

Als Volkert van der G. al na 12 jaar vrijkomt omdat men hem 6 jaar strafkorting GUNT dan kan er zomaar weer een buitengewoon dreigende situatie ontstaan. Strafkorting is gelukkig anno 2013 geen recht meer maar een GUNST!! Er zijn juridische argumenten genoeg om Volkert van der G. de volledige straf uit te laten zitten. Zie mijn inhoudelijk brief aan het Openbaar Ministerie met juridische argumenten om Volkert van der G. geen strafkorting te geven.
http://www.smolderstilburg.nl/brief-argumenten-vrijlaten-volkertvdg071013.pdf

Hartelijke groet, Hans Smolders

Wij danken iedereen die aanwezig was voor een waardige demonstratie!

 

U kunt ons ook volgen op Facebook en daar het laatste nieuws delen met vrienden. Deel deze website ook op uw Facebookpagina!